Laten we stoppen met onwaarheden over vaccinatie

Laten we stoppen met het verspreiden van onwaarheden over vaccinatie. Iedereen staat er in op zijn of haar manier, en is voor of tegen het toedienen van een vaccin, zeker in de huidige tijd. Ik ben van mening dat iedereen zelf die keuze dient te hebben, of hij of zij zich laat vaccineren, en dat daar geen dwang vanuit de overheid, en zeker niet vanuit de farmaceutische industrie dienst plaats te vinden.

Vanaf onze jongste jaren worden wij behandeld met vaccinaties, om ons te beschermen tegen bepaalde ziektes, waarvan het ziektebeeld geen rooskleurige toekomst schetst. Dit is zeker een positieve factor, die deze ziektes in onze huidige maatschappij tot een minimum heeft weten te beperken. Er kleven echter ook nadelen aan deze werkwijze, die naar mijn mening onderbelicht blijven.

Persoonlijk

Mijn persoonlijke ervaring was tot ruim 20 jaar geleden neutraal op dit gebied. De standaard prikken op jonge leeftijd, en de “Stereoprik” in mijn diensttijd, waar je op zijn minst duf van werd, en een paar dagen stevige spierpijn overhield, op de plaats waar de middelen werden ingebracht.

Ruim 20 jaar geleden, had mijn moeder Kanker, en was opgegeven, niet een heel erg positief vooruitzicht, echter met de in die tijd voor hande zijnde homeopatische kennis, had zij middelen waarmee zij toch weer redelijk vooruit kon, en een voor haar normaal leven kon leiden. Een belangrijke factor hierin was beweging.

De rollator was nog niet zo ingeburgerd als heden ten dage, echter zij had haar fiets; een degelijk model, met grote fietstassen. Zij liep dan met de fiets aan de hand, naar de supermarkt, en kon op deze manier boodschappen doen. Het was dan niet zozeer de boodschappen, alswel het uitje, dat de dagelijkse trip naar de supermarkt haar bracht.

Eenieder die zich daar een beetje in verdiept weet, hoe belangrijk beweging en frisse lucht op dagelijkse basis is, voor het gevoel van welzijn, en daarmee direct voor de gezondheid. Het was dan ook een grote schok om te zien, dat nadat mijn moeder een bezoek had gebracht aan de huisarts, om de griep vaccinatie te halen, zij na thuiskomst naar bed is gegaan…. en niet meer is opgestaan.

In de weken die volgden kon zij slechts nog zittend tree voor tree de trap af, zoals een klein kind dat doet, en kruipend weer naar boven. Dit was uiteindelijk onhoudbaar, zodat er toen tussen kerst en oud en nieuw, een plaats in een verzorgingshuis werd gerealiseerd.

Dat is een moment, dat je breekt, en oorzaak en gevolg wel heel erg duidelijk worden. Je weet dan, dat diegenen die altijd voor je heeft gezorgd, en waarvoor jij de laatste vier jaar hebt gezorgd, jullie woning voorgoed gaat verlaten.

4 februari 2000, is zij tegen 3 uur in de nacht rustig ingeslapen…

Dit is dan ook de reden waarom ik kies voor mijn immuunsysteem!

Call Now Button