Inspectie pakt huisartsen aan vanwege Coronapillen

De bericht geving uit de krant, geeft aan dat huisartsen coronapatiënten medicijnen voorschrijven, waarvan de werking niet is bewezen. De inspectie Gezondheidszorg en jeugd waarschuwt voor gevaarlijke bijwerkingen. Een arts ontvangt een patiënt met een klacht, hij doet onderzoek, en naar aanleiding van de klacht, geeft hij daarvoor een medicijn. Met zijn kennis, kent hij de werking van het medicijn, en kan hij beoordelen of dit zijn patiënt voldoende kan ondersteunen in het genezingsproces van de patiënt.

Op welke basis, kan een inspectiedienst bepalen of het middel, onjuist is voorgeschreven, en hoe weten zij, of het daadwerkelijk het door hun gevreesde virus is. Wellicht een op het virus gelijkend ziektebeeld, maar slechts een bacteriële infectie. Feit is, dat het ziektebeeld in positieve zin voor de patiënt is verbeterd, en niet met ernstiger klachten in het ziekenhuis is beland.

De arts die zijn werk correct uitvoert wordt op deze manier dus gestraft, doordat hij een geneesmiddel, waar wellicht een ander etiket op zit, dan gewenst door de inspectiedienst, gebruikt voor het genezingsproces van zijn patiënt. De arts heeft notabene een patiënt met een klacht inzake zijn of haar gezondheid, waar hij direct op acteert, met het gebruik van het middel van afdoende werkt.

Waar is de inspectiedienst, als het gebruik van een middel betreft, dat wordt gebruikt bij gezonde mensen zonder klachten, waarbij zeer ernstige gevolgen waarneembaar zijn, na toediening? Waar ligt de prioriteit van de inspectiedienst in deze? Voor wie is deze inspectiedienst werkzaam, en zou niet de volksgezondheid op de eerste plaats moeten staan?

Momenteel zijn wij in een situatie beland, waar beleid en maatregelen niet meer in het belang van de volksgezondheid schijnen te zijn, maar waar andere factoren een rol spelen. De inspectiedienst die ontraad een “oud” medicijn te gebruiken, en een nieuw expirimenteel middel promoot. Een overheid die als enige optie tot een normaal leven, een middel voorschrijft, waar een lijst van bijwerkingen aan kleeft waar je u tegen zegt.

Een enorm belangrijk feit wordt volkomen aan voorbij gegaan, en dat is ons immuunsysteem, een systeem wat ongeëvenaarde successen levert, waarbij ons lichaam indringers, opsluit, en afvoert. Een systeem dat werkt met een acuratesse, waar geen computersysteem tegenop kan. Het vraagt alleen enige onderhoud; op tijd rust, goede voeding, waarmee we voldoende vitaminen, en andere lichaamsondersteunende bouwstoffen binnen krijgen.

Vorig jaar heb ik na onderzoek een paar stoffen ontdekt in aanbevolen voedingsmiddelen. Dit uit de doos van een intussen beruchte arts. Hij wist mij te informeren over de stof Quercetine, en stof die vooral in rode ui voorkomt. Uien zijn vanouds her al bekend op hun sterke genezende werking bij verkoudheidsklachten. Het eten van uien, geeft niet alleen een lekkere smaak aan gerechten, maar opent ook de neus bij de bereiding hiervan, en dan met name bij het snijden.

Een andere voedingsstof, Allinine een natuurlijke antibiotica. Dit is een stof die veelvuldig voorkomt in Knoflook, ook zo’n fantastich product om in je dagelijkse eten te verwerken. De enige nadelige factor is de onwelriekede adem, na inname van dit heerlijke voedingsmiddel. Het komt echter de gezondheid zeer zeker ten goede.

Vitamine C, een middel dat het immuunsysteem helpt bij onder andere de aanmaak van witte bloedcellen, die de rommel opruimen in onze bloedbaan. Deze zorgen ervoor dat de cellen “besmet” met een virus of bacteriën worden omkapseld, en worden afgevoerd door de bloedbaan, en via de ontlasting worden verwijderd uit ons systeem.

Vitamine D is nog zo’n belangrijke, die vooral in vlees, eieren, vette vis, en halvarine voorkomt. Vitamine D, een vetoplosbare vitamine, is belangrijk voor sterke botten en tanden en bevordert de opname van de mineralen calcium en fosfor in het lichaam. Vitamine D speelt ook een rol bij de instandhouding van de weerstand en bij een goede werking van de spieren. Naast de voeding, is de belangrijkste bron voor vitamine D zonlicht. Ongeveer 2/3 deel van de hoeveelheid vitamine D die we per dag nodig hebben maken we zo aan. Het overige deel halen we uit de voeding.

Een vaak ondergeschoven kindje is rust, en dan met name slaap! Ons lichaam heeft rust nodig, om zich te herstellen van de schade die we overdag oplopen. We bewegen, werken, sporten noem maar op, en daardoor onstaat er schade, in de vorm van onder andere spierscheurtjes. We nemen enorm veel informatie tot ons, wat niet schadelijk is, tenzij het de huidige informatie voorziening van de overheid betreft… Tijdens onze slaap worden alle indrukken, en informatie verwerkt in onze hersenen, waardoor we deze kunnen inzetten in ons voordeel. Hebben we te weinig rust, dan zijn we minder goed inzetbaar, en bevattelijker voor ziektes, stress en andere negatieve aspecten. Neem dus voldoende rust.

Beweging is goed, dat weet iedereen, maar maak liever een wandeling, dan dat je plankgas begint met hardlopen, het is namelijk van wezenlijk belang, dat je dit rustig opbouwt. Wanneer je teveel schade toebrengt aan je lichaam, kost het teveel energie om dit te herstellen, zodat dit ten koste kan gaan van je immuunsysteem. Als er dan een virus op de loer ligt, ben je dan dan bevattelijker.

Gezond8 is ontwikkeld om mensen te helpen door middel van gezonde voeding, en beweging. Heb je interesse, en wil je tevens een bewegingsschema ontvangen, waarmee je binnen 8 tot 12 weken op een verantwoorde wijze, een beter uithoudigsvermogen creëert, vul je gegevens dan in op de volgende pagina gezond8/dagelijkse beweging , waarna je kostenloos het schema ontvangt

Ook als u het hier niet mee eens bent, ontvang ik graag bericht van u!
Deze ontvang ik graag via het e-mail adres info@rdom.nl
Dit is het onderdeel van de organisatie Paul van Mackelenbergh
belast met de verwerking van marktonderzoek, en analyse in deze.

We zijn allen op zoek naar een oplossing in deze en dat kan alleen als wij begrijpen wat ons drijft, en hoe wij ons doel kunnen bereiken. Samen gaat dat beter…


Call Now Button