Hannah Visser, internist en infectioloog over de huidige problematiek

Afgelopen zondag was er een verfrissend interview met Hannah Visser, internist en infectioloog, over de huidige problematiek, en de maatregelen die daaromtrent door de overheid worden genomen. Er is verdeeldheid vanaf de 2de kamer, tot ver daarbuiten over dit onderwerp. Hoogoplopende ruzies op de diverse sociale media, waar meningen ongezouten worden gepresenteerd. Dit is echter een medium wat je kunt uitzetten, de meningsverschillen binnen families niet. met name in de periode waar we ernstig beperkt worden in onze mogelijkheden, en onze woningen een veilige haven zouden moeten zijn, gaat het ook hier vaak mis.

Onze woning zou een veilige plaats moeten zijn, waar we tot rust kunnen komen, bij komen van een drukke werkweek, of een heftig schooldag. Meningsverschillen over een onzichtbaar iets… Stress is een van de belangrijkste oorzaken van ziekte, probeer dat dus zoveel mogelijk te vermijden.
Begrip voor elkaar zou een begin kunnen zijn, zeker voor een betere leefomgeving en gezondheid.

Iedereen heeft een ander standpunt in deze, echter de belangrijkste media in ons land belicht de problematiek slechts vanuit één positie, tot vandaag… Graag even uw aandacht voor het betoog van deze dame, wat een verhelderd beeld geeft op de problematiek.

Een ander geluid over de huidige problematiek
Call Now Button