Jouw conditie binnen 8 weken weer op peil?

Genoeg binnen gezeten, en wil je jouw conditie weer een beetje op peil hebben? Daar zitten we allemaal op te kijken! We zitten nu ruim een jaar binnen in de ellende, waarbij we ons beperken tot het tellen van de coronakilo’s. We vervelen ons rot, en mogen de sportschool niet in. Wat NU?

We zitten al ruim een jaar thuis, waar we normaal de sportscholen, in konden om onze energie kwijt te kunnen, zakken we nu weg in onze luie stoel. Het probleem daarbij is dat we steeds verder wegzakken, door de C-kilo’s. Ons lichaam staat in de laagste stand, waardoor we zijn beland in een definitieve staat van degeneratie.

We mogen echter nog steeds naar buiten, en waar parken vol zitten, kunnen we ons ook richten op het opbouwen van onze conditie.

We kunnen natuurlijk niet plankgas van start, want dan zitten we binnen een kilometer met de gebakken peren, en kunnen we je terug dragen. De intentie mag op standje plankgas, echter de training met beleid.

Zelf heb ik een aantal jaren geleden, te kampen gehad met een burnout, waarbij ik ook vanaf het absolute minimum, mijn training moest opbouwen. Ik kreeg toen een training opgebouwd door fysiotherapeuten, waarmee je de eerste week begint met wandelen, en daarna rustig opbouwt.

Looptraining 2021

Sta jij ook alweer te springen om je sportschoenen aan te trekken, en wil jij een goede blessure vrije start, meld je dan aan via info@gezond8.nl

Ik ben zelf woonachtig in Acht-Eindhoven, dus de training zal daar in de buurt plaatsvinden. Waarschijnlijk het Bos bij het Joe Mann theater tussen Best en Son.
Hier is voldoende ruimte om met de huidige beperkingen voldoende afstand te kunnen houden.

Heb je lang genoeg stil gezeten, en wil je nu direct aan de slag, dan heb ik een fantastische aanbieding voor je. Mijn boek, waarin ik beschrijf hoe ik mijn streef gewicht heb behaald, en mijn uithoudingsvermogen op peil heb gebracht, zodat je daarna verder kunt werken aan een topconditie!

Call Now Button