Onze dagelijkse voedingsbehoeften, ook wel de fysiologische behoeften, is een terugkerend fenomeen, waaraan wij minimaal 3 keer per dag toegeven. Deze beginnen meestal met een boterham in de ochtend, en eindigen in de avond met een warme maaltijd, en een toetje. Deze kunnen in alle vormen en maten worden bereid, en kunnen naar wens ook worden afgehaald bij de diverse restaurants, of ter plekke worden geconsumeerd.

Deze vormen zijn echter niet allemaal even bevorderlijk voor onze gezondheid, en laten dan ook regelmatig sporen na. Deze gevolgen nemen wij waar, wanneer onze kleding strakker zit, of wanneer we door de weegschaal op een toename worden gewezen.
Wanneer wij leuke kleding zien hangen in de winkel, en wij onze maat passen, blijkt deze te krap gemaakt, of heeft dit een andere oorzaak?

Gebruik maken van gezonde voeding, die tevens ons metabolisme stimuleert is de oplossing voor dit probleem. Wanneer je hiervan gebruik maakt, past de garderobe binnen de kortste keren weer als vanouds. Zelf heb ik ook een dergelijk programma toegepast, waardoor ik 14 kilo ben afgevallen binnen een tijdbestek van 2 maanden. Mijn garderobe was ineens niet meer aan vervanging toe.

Een dergelijk voedingspatroon moet een gewoonte worden, en om een gewoonte te creëren dient deze ongeveer 3 maanden te worden volgehouden. Het plan in mijn boek omvat diverse recepten om een gezonde levensstijl te starten en in stand te houden. Ik heb nu echter een mogelijkheid gevonden, met uitgebalanceerde recepten de voedingsbehoeften te bevredigen, en hiermee het metabolisme te stimuleren.

Wil jij ook door aanpassing van je voedingsgewoonten, een beter figuur ontwikkelen, en meer energie krijgen, schrijf je dan nu in, en ontvang een deel van mijn boek “Een Snellere Stofwisseling”. Wil je direct naar het boek? 14 kilo afvallen in 8 weken? Een Snellere Stofwisseling is de oplossing!


Leave a Reply